Despre noi

Casa Hora

In inima Bucovinei

Va suntem alaturi la orice eveniment din viata dumneavoastra!

Restaurantul nostru beneficiaza de 2 sali in care putem organiza diverse petreceri : nunti, cumetrii, aniversari. Meniul pentru evenimente va sta la dispozitie. Oricare ar fi ocazia, va asteptam la petrecere!

Pentru o seara cu prietenii sau una romantica impreuna cu iubita, va recomandam sa comandati din meniul a la carte al restaurantului sau putem stabili impreuna un meniu special, in functie de natura evenimentului.

Daca aveti musafiri va ajutam cu partea care va da cele mai mari batai de cap, gatitul. Alegeti din meniul de catering, mancare pentru acasa si comandati din timp, pentru o petrecere reusita.

De asemenea, va putem caza in casa noastra, in Casa Hora, daca doriti sa vizitati orasul Suceava si imprejurimile, intr-un sejur relaxant in inima Bucovinei.

Casa Hora asigura cazare si masa oricarui calator obosit, flamand sau insetat.
Astfel, va primim in casa noastra, in camere twin sau duble, dotate cu minibar, televizor cu canale prin cablu , baie cu dus si prosoape, dulapuri pentru haine dotate cu umerase, . Accesul la internet este gratuit , prin WiFi.
De asemenea dispunem de restaurant unde oaspetii pot incepe ziua cu un mic dejun bucovinean, apoi pot savura pe parcursul intregii zile bunatati dintr-un meniu bogat, specializat in mancare traditionala.
Avem o sala pentru evenimente si terasa unde se poate servi masa.
Pentru zilele pe care le petreceti in drumetii va asiguram pranzul la pachet.
Proprietatea ofera parcare proprie in limita locurilor disponibile, care nu necesita rezervare.

Casa Hora este situata in orasul Suceava , unul dintre cele mai vechi orașe din nord-estul țării.
Va asteptam sa popositi in mijlocul Bucovinei, in spatiu de poveste, inconjurati de oameni primitori si binevoitori.
Intregul tinut abunda de istorie, arta, spiritualitate si folclor, asa incat va trebui sa reveniti mereu la noi pentru ca nu veti epuiza niciodata resursele orasului si judetului nostru.
In imediata apropiere (cca5km) se afla Manastirea Dragomirna, vestita pentru frumusetea ei, ca si celelalte mamastiri pe care trebuie sa le vedeti- Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Putna, Varatec, Agapia.
Printre cele mai cunoscute obiective turistice din „capitala” județului Suceava se numără: Cetatea de scaun a Sucevei, Curtea Domneasca, Muzeul National al Bucovinei, Hanul Domnesc, Muzeul de Științe ale Naturii,Muzeul Satului Bucovinean, Planetariul, Mănăstirea Sf Ioan.

Puteti ajunge la noi cu masina, cu trenul (gara este la 1.5 km) sau cu avionul(aeroportul este la aprox 5km).